Hikayemiz

Hikayemiz

1960'larda doğan ellesse'i, kurucusu Leonardo Servadio, sektörün en ileri teknolojisini yüksek stil ile birleştirdi. Servadio'nun misyonundan ve ruhundan doğrudan ilham alan koleksiyonlarımız, markanın zengin kayak, tenis ve spor salonu mirasıyla doludur. Spor giyim parçalarını sokağa hazır olacak şekilde şekillendirirken, İtalyan tavrının cömert bir yardımı ile spor ve moda arasındaki çizgiyi takip ediyoruz. 

Adını kurucumuz Leonardo Servadio'dan alan markamız ilk olarak L&S logosu ile temsil edildi. Yıllar içinde logo, harflerin sesini okuyacak şekilde gelişti, ancak yinede "LS" olarak telaffuz ediliyor. Eğer bunu bilmiyorsan, şimdi biliyorsun.

Terziliği spor giyime taşıma hayaliyle yola çıkan Leonardo Servadio, kişiye özel modern iş pantolonları yaratmaya başladı ve 1960'lar bu zanaatı kayak pantolonlarına uyguladı. Bu, terzilik tekniklerinin spor giyimde ilk kez kullanılmasını ve moda ile spor arasındaki çizginin kaybolmasını sağladı. Leonardo, iyi göründüğünüzde ve hissettiğinizde elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza inanıyordu.

İlk olarak 1970'lerde tenis kortlarında boy gösteren, tenis kıyafetlerine stil kazandırmak için kaliteli malzemelerin kullanılmasına önculuk eden ve ardından Chris Evert tarafından unutulmaz bir Wimbeldon galibiyeti ile hayata geçirilen ellesse başarılı her zaman doğru takımda olmuştur.

Etiketler: Hikayemiz
Ekim 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR