ELLESSE X TOMORROWLAND WINTER 23

ELLESSE X TOMORROWLAND WINTER 23

ellesse, destansı kayak festivali Tomorrowland Winter'da yeniden pistlerde! 2022 harikaydı ama bu yıl kesinlikle tacı devir aldı.

Tüm biletlerin tükendiği festivalde, aralarında ellesse community club üyelerininde bulunduğu 20.000'den fazla festival müdavimi, bir hafta boyunca müzik, kış sporları ve muhteşem atmosferin keyfini çıkartmak için bir araya geldi.


Tomorrowland Winter, Fransa'nın Alp d'Huez kayak merkezinde düzenleniyor ve bu da onu dünyanın en yüksek festivallerinden biri yapıyor. Ana festival alanı 1860 metrede ve teleferikler ile buradan 3300 metreye kadar çıkabiliyorsunuz. Teleferikler ile yapılan yolculuk sonrası sizi Henri PFR, Afrojack gibi mükemmel DJ'lerin performansının sergilendiği Ellesse Crystal Garden sahnesi karşılıyor. DJ performansları ile eğlenirken aynı anda öğle yemekleriniz için lezzetli restoran Chante Bise'in menüsünü keşfedebilirsiniz.

Müziğin yanında mükemmel manzaranın ve kış sporlarınında keyfini çıkarabilmeniz için Ellesse Chill Zone'a gidebilirsiniz. Mükemmel bir dağ manzarası fotoğrafı çekme fırsatı için mola verebilir, dağdan aşağıya funboylarla kayabilirsiniz. Bu arada kayak sırasında yeteneklerinizi geliştirmek isterseniz, Ellesse Snow Park'a uğramayı unutmayın, freestyler kayak takımımız size ipuçları vermek için alanda bekliyor olacak. 

 

ellesse community club'a üye ol, seneye bizimle eğlenme şansını yakala!
Seneye görüşmek üzere!

ellesse Türkiye

Etiketler: Tomorrowland
Nisan 04, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR